Фитнес уреди

Уред за Кофички и Набиране / Ured za Kofichki i Nabirane
Комбиниран уред с който можете успешно да тренирате мускулите на гърдите, гърба и долната част на корема. За лесно постигане на мечтаното тяло.
Уред за Бедра / Ured za Bedra
Мускулите на бедрата се разделят на 3 главни мускулни групи- предна, задна и вътрешна. Ето го и уреда с който можете успешно да си развиете и трите мускулни групи.
Уред за Крака/ Ured za Kraka
В долната половина на тялото се намират едни от най-силните и големи мускулни групи- мускулите на бедрата и на седалището съставляват ололу 50% от мускулите на цялото тяло.
Скотова Пейка / Skotova Peika
Бицепсите са мерило за мощ и сила във фитнес обществото. Фрази като "Покажи колко ти е голяма ръката!" или "Я стегни бицепса" са нормални поздрави в залата. Ако искате вашите бицепси да растат трябва да ги натоварвате като редувате комбинация от интензивни упражнения и почивка.
Бягаща Пътека / Bqgashta Puteka
Малко са мускулните групи, които бездействат, докато тичаме. Основните са: квадрицепси, задна бедрена мускулатура, глутеуси, прасци, тибиалиси и солеуси.
Лег Преса / Leg Presa
Лег пресата е класическо многоставно бутащо упражнение, което дава възможност за развиване на сила, маса и акцент в оформяне на бедрената мускулатура. Лег пресата, изпълнена според принципа на комплексността е отлична техника за начинаещи.
Клек Преса / Klek Presa
Тренировката в положение клек е сериозно упражнние за натрупване на маса и сила в прасците, бедрата, задните мускули и долната част на гърба. Развива взривна сила в мускулите на краката и прасците.
Долен Скрипец / Dolen Skripec
Придърпването на долен скрипец е многоставно дърпащо упражнение, в чието изпълнение участва цялата гръбна мускулатура. Движението е подходящо за начинаещи, средно напреднали и напреднали трениращи.
Велоергометър / Veloergometar
Велоергометърът подобрява дишането, снабдяването на кръвта с кислород и работа на сърцето, намалява кръвното налягане и пулса, увеличава обема на белите дробове и стимулира изгарянето на мазнините. Натоварват се най-вече мускулите на седалището, краката и прасците.
Кростренажор / Krostrenajor
Кростренажорът натоварва всички мускулни групи, като същевременно е идеален за кардио тренировка. С негова помощ можете да ваете бедрата, дупето, ръцете, раменете и гърба.
Горен Скрипец / Goren Skripec
Придърпването на горен скрипец е упражнение, което “разширява” гърба. Натоварва най-вече латералиса и бицепсите. По-малко натоварени са трапецът и предмишниците.
Кросоувър / Crossover
Кросоувърът е упражнение за оформяне. С него се оформя вече натрупаната маса в гърдите. Упражнението е изолиращо и натоварва външната и долната част на гърдите.